“Iedereen is welkom en we helpen je graag verder”

Kom langs tijdens ons taal- en rekenspreekuur

Zoek je hulp of ken je iemand die hulp nodig heeft met taal of rekenen maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak dan een afspraak voor het taal- en rekenspreekuur, elke dinsdag tussen 10:00 en 12:00 uur in Huis van Ervaring Montfoort.

Taal en rekenen kunnen overweldigend zijn. Dit kan hulp zoeken ingewikkeld maken. Want welke hulp past er het beste bij jou? Dat en meer over taal en rekenen kun je vragen tijdens het spreekuur. Samen kijken we hoe je, of iemand die je kent, het beste ondersteunt kan worden.

Maak een afspraak voor het taal- en rekenspreekuur door te bellen naar 06 – 57 95 36 44. Aanmelden kan ook via onderstaande knop.

Taal en reken vrijwilliger worden?
Wil je vrijwilliger worden en helpen met taal en rekenen? Dan kun je ook naar het taal- en rekenspreekuur komen en vragen wat de mogelijkheden zijn. Meer informatie over vrijwilliger worden bij Huis van Ervaring.

Taalspecialist
Els van Steenbeek is onze taalspecialist en ontvangt je bij het spreekuur. Els laat graag mensen leren. Iedereen is welkom met vragen over lezen, spreken, rekenen en voor oefenen met computers en internet.