Vaste activiteiten

Breicafé

Voor iedereen die van haken en breien houdt. Eén keer in de 14 dagen in de oneven weken op donderdag in het Huis van Ervaring in Linschoten.

Verhalen tafel

Mensen zitten vol verhalen.
Geniet van de verhalen van anderen of vertel zelf een verhaal. Kijk op de website voor data en tijden.

Boekspot

Een boekspot is een openbare boekenkast. Pak een boek en deel een boek, wanneer u dat wilt De Boekspot staat zowel in Montfoort als in Linschoten.

Digicafé

In het Digi café kunt u, onder begeleiding van twee vrijwilligers, oefenen en uw digitale vragen stellen over uw laptop, tablet of smartphone. Elke woensdag van 10-12 uur in Montfoort.

Interculturele Contactgroep

De Interculturele Contactgroep Linschoten organiseert activiteiten om mensen bij elkaar te brengen. Elke donderdag van 9.15 – 12.15 uur in het Huis van Ervaring te Linschoten.

Meeleesgroepen

De meeleesgroep is er voor iedereen die beter wil leren lezen. De begeleider kiest een boek en iedereen leest gezellig mee. Elke dinsdag tussen 10.00 en 14.00 uur in Montfoort.

Inloopspeekuur Taal

Tijdens het inloopspreekuur in het Huis van Ervaring in Montfoort ben je welkom bij onze Consulent Taal & Rekenen, Els van Steenbeek, met al je vragen over lezen, schrijven en rekenen voor volwassenen. Elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Peuter voorlezen

Kom gezellig luisteren naar een mooi verhaal uit een prentenboek. Voor kinderen vanaf 2 jaar en hun ouders en/of verzorgers. Eén keer per maand in Linschoten. Elke 2 weken in Montfoort. Kijk voor data en tijden op de website van de Bibliotheek.